top of page

Calliditas - vi säger kör!

Skapa konto hos oss för att läsa hela analysen.

På Måndag kommer Calliditas rapport, det tillsammans med att de var värd för ett stort läkemedelsmöte i Tisdags så vill vi flagga för fin uppgång kommande vecka.


När man bara tittar lite enkelt på nyckeltal och kurvor och skumläser tidigare rapporter så ser det inte mycket ut till världen. Men vi arbetar på ett litet annat sätt när vi sätter våra analyser. Teoretikern kikar på företaget och ser om det finns avvikelser i bolaget struktur, får det klartecken så släpper vi på analytikern som med sitt egna analys program får till en fundamental analys.


Vi vågar påstå att det är köpläge NU idag Tor 10 November för att vara med på uppgång efter rapport på Måndag 14 November.
Någon gång på Måndag eftermiddag kommer ett trendbrott på kursen, då det kommer offentliggöras om nya investerare i bolaget från Italien. Bolaget har starkt följe med Lundin Gold så det finns nått med Calliditas som våra analyser markerat kraftig på.


En annan kraftig avvikelse är att varför blir ett bolag värd för ett läkemedlsmöte men ständigt negativa rapporter. Det finns nått under bolagets yta som gör de högst trovärdiga och stabila på marknaden.Mvh The Son & The Father ❤️14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page