top of page
Innovera Värde med Design Venndiagram.png
Steg 1 - Tweet News
 

En händelse, notis, rapport som gör att aktien sticker ut och den börjar florera på socialamedia grupper där det tipsas hej vilt med ett köpläge 2 av 5.

Steg 2 - Signal
 

När vi får fram köpläge på de som dök upp i TWEET-NEWS där vårt eget kodade/byggda analys system även ger en riskbedömning. Endast för våra abonnenter då det nu börjar bli allvar på riktigt för att trycka på köp knappen.

Steg 3 - Analysen
 

När vi lägger ner några timmar till på aktien som kommit från TWEET till Signal till analysgänget. Nu kommer vi ända ner på en fundamental analys som ger förväntad kursriktning, här hamnar oftast aktierna som har en liten långsammare kursutveckling med högt kapitalsäkert tänk. Från TWEET till färdig analys kan det ta upp till 6 timmar då vi verkligen lyfter och matar in i systemet varenda en liten detalj. Endast för våra abonnenter.

Beställer du en signallista idag så får du betala allt från 100 - 1000kr/månaden för den tjänsten och då är där inte ens uträknat någon riskbedömning. Sen kan man beställa enskilda analyser som kostar från 495:-/st. Vi tar 49kr/månaden då får ni den information som gör er till en jäkel på aktier.
 
bottom of page